Hvidsten Media Logo
Velkommen til Hvidsten Media's Nye Nettsider!
Østfold, Viken

Samsung August 2022 oppdateringer ruller ut for disse enhetene

Samsung August 2022 oppdateringer ruller ut for disse enhetene

Samsung har gjort store fremskritt de siste årene med sin oppdateringsfrekvens gjennom hele enhetsutvalget. Med det i tankene, her er alle smarttelefoner og nettbrett som Samsung har oppdatert med sikkerhetsoppdateringen fra august 2022.

Nesten alle sikkerhetsoppdateringer inkluderer en rekke viktige sikkerhetsoppdateringer, de fleste av disse inkluderer generelle Android-justeringer, men det er noen som er spesifikke for Samsung-enheter. Det koreanske firmaet har gitt ut alle detaljer i deres vanlige sikkerhets oppdaterings bulletin med en rekke kritiske og høye problemer løst.

Sikkerhetsoppdateringen fra august 2022 for Samsung Galaxy-enheter inkluderer en rekke oppløsninger, inkludert reparasjoner for lekkasje av MAC-adresser når de er koblet til Bluetooth- eller NFC-enheter, oppdatering av et Knox VPN-sårbarhet og løste et problem der apper kunne manipulere mobildata når de er koblet til Wi -Fi, pluss mye mer. Alt i alt har rundt 31 sårbarheter blitt rettet denne gangen med Google som også har gitt en rekke rettelser.

Patch-notatene fra den faktiske OTA-filen, noen eiere ser merknader om at flere Galaxy-apper også har blitt oppdatert for utvalgte telefoner med Samsung Health, Samsung Members og Smart Switch som alle mottar justeringer.

Som nevnt har Samsung virkelig trappet opp spillet sitt med hensyn til oppdateringer de siste årene. Faktisk sendte Samsung til og med sikkerhetsoppdateringen fra august 2022 ut til enheter så tidlig som 28. juli. Dette vil uten tvil utvides til et bredt spekter av telefoner i løpet av de kommende dagene og ukene ettersom flere OTA-oppdateringer kommer på overfloden av Samsung Galaxy-telefoner og nettbrett over hele verden.

Denne listen vil inneholde et notat om hvor oppdateringen først debuterte og om den også er tilgjengelig i USA. Som vanlig vil de siste tilleggene være markert med fet skrift.

Google S-Serien

Som flaggbærer av Samsungs smarttelefoninnsats, bør det ikke komme som noen overraskelse at Galaxy S-serien er helt i forkant av oppdateringsplanen hver eneste måned. De nyeste enhetene i Galaxy S-serien er ofte blant de aller første på Android som får den nyeste sikkerhetsoppdateringen.

Det har vist seg sant med sikkerhetsoppdateringen fra august 2022, ettersom Samsung Galaxy S22-serien så oppdateringen i utvalgte regioner fra 28. juli . Denne oppdateringen veide inn på rundt 420 MB og inkluderer noen justeringer av PenUP-applikasjonen sammen med noen kjerneapper fra Samsung, inkludert Galaxy Wearable-applikasjonen . Det som er mer imponerende er at Galaxy S21- og S20-seriene ble oppdatert bare timer etter på europeiske markeder.

På grunn av forskjellene i prosessorbruk mellom globale og nordamerikanske regioner, får Snapdragon-drevne Galaxy-enheter ofte oppdateringer i etterkant. De av dere i USA og med operatørlåste enheter kan nå få August-oppdateringen for Galaxy S21 på Sprint og T-Mobile .

Mens ulåste Galaxy S22-modeller også får oppdateringen spesifikt for Snapdragon-modeller . Verizon har presset en rekke oppdateringer for Galaxy S21- og Galaxy S22-seriene, alle med August-oppdateringen på slep. Dette inkluderer Galaxy S21 FE, som ofte blir savnet når man diskuterer oppdateringer for S21-serien.

Selv om den er en del av S20-serien, ble Galaxy S20 FE utgitt senere i 2020. Det betyr at den ofte oppdateres litt senere enn den mer «premium» vanlige Galaxy S20-serien. Oppdateringer fortsetter imidlertid å flyte, og S20 FE ser nå den siste oppdateringen i Europa .

 • Galaxy S22 / S22+ / S22 Ultra — S901BXXU2AVG6 / S90xU1UEU2AVG8 (utgitt først i Europa)
 • Galaxy S21 / S21+ / S21 UItra — G99xBXXU5CVGB / G99xUSQU5CVGB / G998USQS5CVGA (utgitt først i Europa)
 • Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra — G98xBXXUEFVG5 (utgitt først i Europa)
 • Galaxy S20 FE — G780FXXU9DVG5 / G990U2SQU1CVG1 (utgitt først i Russland)

Galaxy Note-Serien

Den nylige utgivelsen av Galaxy S22 Ultra setter i hovedsak den siste spikeren i Galaxy Note-seriens kiste. Selv til tross for mangelen på ny maskinvare siden 2020, fortsetter Samsung å presse oppdateringer til alle eksisterende og støttede Note-telefoner.

Bærerlåste versjoner av Samsung Galaxy Note 20 begynner å se August-sikkerheten ifølge SamMobile . Dette inkluderer Note 20 og Note 20 Ultra, men det er ikke helt klart hvilke nettverk OTA-oppdateringen er tilgjengelig på på dette stadiet. Nå kan det være på tide å sjekke om du eier en bærerlåst modell av Note 20.

Android 12 og One UI 4.0 representerer den endelige oppdateringen for Galaxy Note 10 og Note 10+, og som en del av Samsungs fireårige støtteforpliktelse vil duoen fortsatt få vanlige månedlige oppdateringer frem til slutten av 2023. Sikkerhetsoppdateringen fra august 2022 ruller nå ut til de nest siste Note-seriens håndsett i Europa .

 • Galaxy Note 10 / Note 10+ — N97xFXXU8HVGA (utgitt først i Sveits)
 • Galaxy Note 20 / Note 20 Ultra — N98xU1UEU2FVG5 (utgitt først i USA)

Galaxy Fold-Serien

Uten tvil det ledende lyset i Samsung Galaxy-serien, Galaxy Fold- eller Z Fold-serien har vokst enormt de siste årene. Mens Fold 4 har tilranet seg den sammenleggbare 2021, var Galaxy Z Fold 3 den første i rekken som fikk sikkerhetsoppdateringen fra august 2022. En amerikansk utrulling har nå startet med Verizon-låste enheter som de første i regionen til å ta oppdateringen.

Mens Samsung var opptatt med å gi ut Z Fold 4 , fikk den originale Fold eller den gjenutgitte første versjonen den aller nyeste sikkerhetsoppdateringen. Det har allerede blitt oppdaget rulle ut for telefoner i Frankrike med en bredere utvidelse forventet i de kommende dagene.

 • Galaxy Fold — F900FXXU6HVG5 (utgitt først i Frankrike)
 • Galaxy Z Fold 3 — F926BXXU1CVG8 / F926USQU1DVG7 (utgitt først i Europa)

Galaxy Flip-Serien

Galaxy Flip-serien er uten tvil tredje i Samsungs smarttelefonrangering bak Fold- og S-linjene. Vi forventer å lære mer om den fjerde generasjonen i løpet av de kommende ukene, men inntil da blir de med den originale Samsung Galaxy Flip 5G oppdatert med sikkerhetsoppdateringen fra august 2022. Enheter i Sveits er blant de første som får OTA-oppdateringen, med flere ventet i løpet av de kommende dagene.

I likhet med Fold 3, i det minste inntil Z Flip 4 blir avduket, er Galaxy Z Flip 3 det nåværende flaggskipet på sin egen arena. Det betyr at den er blant den første bølgen av enheter som blir oppdatert, med August-oppdateringen som begynner å lanseres til de i Europa med den snurbare smarttelefonen. Den amerikanske utrullingen er mindre uttalt, men operatørlåste Verizon-enheter kan nå hente den nyeste OTA.

Førstegenerasjons Z Flip sans 5G-tilkobling blir også oppdatert i en rekke asiatiske og Midtøsten-regioner, inkludert Egypt, India, Pakistan og mer. Utrullingen har også startet i Europa med italienske Flip-eiere som også har kunnet trekke August-lappen.

 • Galaxy Z Flip — F700FTBS9GVH1 (utgitt først i Asia, Midtøsten og Italia)
 • Galaxy Z Flip 5G — F707BXXU6GVG5 (utgitt først i Sveits)
 • Galaxy Z Flip 3 — F711BXXU2CVG8 / F711USQU2DVG7 (utgitt først i Europa)

Galaxy A-Serien

Blant Samsungs serier representerer A-serien inngangsnivået for folk flest. Mange enheter i Galaxy A-serien inkluderer en rekke funksjoner som ofte er knyttet til flaggskipnivåene, noe som motsier prislappene. Galaxy A73 representerer «flaggskipet» i serien og begynner som sådan å få den siste august-patchen i utvalgte asiatiske regioner , inkludert Malaysia, Thailand og Filippinene .

Galaxy A33 ble utgitt sammen med A73-serien, men er tilgjengelig i flere markeder som en av de beste inngangsmodellene fra Samsung. Med et 5-års oppdateringsløfte er det et flott langsiktig budsjettalternativ. Eiere i Vietnam, Hong Kong og Sør-Korea begynner å se August-oppdateringen på Galaxy A33. Vi forventer at denne utrullingen snart vil utvides til flere regioner, inkludert Europa og Nord-Amerika.

For øyeblikket er den mest avanserte Galaxy-enheten som mottar August 2022-oppdateringen A23. Dette er en ekte budsjetttelefon i nesten alle henseender, men den siste OTA-oppdateringen har begynt å rulle ut i Russland , med en ytterligere utvidelse forventet i løpet av de kommende dagene. Flere enheter i Galaxy A-serien har blitt oppdatert i Russland, denne gangen er det Galaxy A52 og A53s tur. Begge Samsung-telefonene begynner nå å se August-oppdateringen i Russland-regioner .

 • Galaxy A23 — A235FXXU1AVG2 (utgitt først i Russland)
 • Galaxy A33 — A3360ZHU3AVGA / A336EDXU3AVH1 / A336NKSU1AVH1 (utgitt først i Asia)
 • Galaxy A52 — A525FXXU4BVG2 (utgitt først i Russland)
 • Galaxy A53 — A536EXXU3AVGA (utgitt først i Russland)
 • Galaxy A73 — A736BXXU2AVG3 (utgitt først i Asia)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *