Østfold, Viken

Microsoft lanserer Azure OpenAI

Microsoft lanserer Azure OpenAI

Store språkmodeller er raskt i ferd med å bli en viktig plattform for folk å innovere, bruke AI for å løse store problemer og forestille seg hva som er mulig. I dag er vi glade for å kunngjøre den generelle tilgjengeligheten av Azure OpenAI Service som en del av Microsofts fortsatte forpliktelse til å demokratisere AI, og det pågående partnerskapet med OpenAI.

Med Azure OpenAI Service nå generelt tilgjengelig, kan flere bedrifter søke om tilgang til de mest avanserte AI-modellene i verden – inkludert GPT-3.5, Codex og DALL•E 2 – støttet av pålitelige bedriftskvalitetsfunksjoner og AI-optimalisert infrastruktur av Microsoft Azure, for å lage banebrytende applikasjoner. Kunder vil også kunne få tilgang til ChatGPT – en finjustert versjon av GPT-3.5 som har blitt trent og kjører inferens på Azure AI-infrastruktur – gjennom Azure OpenAI Service snart.

Vi debuterte Azure OpenAI Service i november 2021 for å gjøre det mulig for kunder å utnytte kraften til generative AI-modeller i stor skala med bedriftsløftene kundene har kommet til å forvente av Azure-sky- og datainfrastrukturen vår – sikkerhet, pålitelighet, compliance, datapersonvern og innebygde funksjoner for ansvarlig AI.

Siden den gang er noe av det mest spennende vi har sett bredden av brukstilfeller Azure OpenAI Service har aktivert kundene våre – fra å generere innhold som hjelper kunder med å matche kjøpere med de riktige kjøpene til å oppsummere kundeservicebilletter, og frigjøre tid for ansatte å fokusere på mer kritiske oppgaver.

Kunder i alle størrelser på tvers av bransjer bruker Azure OpenAI Service for å gjøre mer med mindre, forbedre opplevelser for sluttbrukere og effektivisere operasjonell effektivitet internt. Fra startups som Moveworks til multinasjonale selskaper som KPMG, små og store organisasjoner bruker mulighetene til Azure OpenAI Service til avanserte brukstilfeller som kundestøtte, tilpasning og å få innsikt fra data ved hjelp av søk, datautvinning og klassifisering.

«Hos Moveworks ser vi på Azure OpenAI Service som en viktig komponent i maskinlæringsarkitekturen vår. Det gjør oss i stand til å løse flere nye brukstilfeller, for eksempel å identifisere hull i kundens interne kunnskapsbaser og automatisk utarbeide nye kunnskapsartikler basert på disse hullene. Dette sparer IT- og HR-team for en betydelig mengde tid og forbedrer de ansattes selvbetjening. Azure OpenAI Service vil også radikalt forbedre de eksisterende bedriftssøkefunksjonene våre og gi et overskudd på analyse- og datavisualiseringstilbudene våre. Gitt at så mye av den moderne bedriften er avhengig av språk for å få arbeidet gjort, er mulighetene uendelige – og vi ser frem til fortsatt samarbeid og partnerskap med Azure OpenAI Service.»

– Vaibhav Nivargi, Chief Technology Officer og grunnlegger hos Moveworks.

«Al Jazeera Digital utforsker stadig nye måter å bruke teknologi for å støtte journalistikken vår og bedre tjene publikumet vårt. Azure OpenAI Service har potensial til å forbedre innholdsproduksjonen vår på flere måter, inkludert oppsummering og oversettelse, valg av emner, AI-tagging, innholdsutvinning og stilguide-regelapplikasjon. Vi er glade for å se at denne tjenesten blir generell tilgjengelig, slik at den kan hjelpe oss å kontekstualisere rapporteringen vår ytterligere ved å formidle meningen og den andre meningen.»

– Jason McCartney, Vice President of Engineering i Al Jazeera.

«KPMG bruker Azure OpenAI Service for å hjelpe bedrifter med å realisere betydelige effektivitetsgevinster i sine Tax ESG (Environmental, Social, and Governance) initiativer. Selskaper flytter for å gjøre sine totale skattebidrag offentlig tilgjengelig. Med mye av disse skattebetalingene begravet i IT-systemer utenfor økonomi, enorme datavolumer og ufullstendige dataattributter, finner Azure OpenAI Service datarelasjonene for å forutsi skattebetalinger og skattetype – noe som gjør det mye enklere å validere nøyaktighet og kategorisere betalinger etter land og skattetype.»

— Brett Weaver, Partner, Tax ESG Leader i KPMG.

Azure – det beste stedet å bygge AI-arbeidsbelastninger

Den generelle tilgjengeligheten til Azure OpenAI Service er ikke bare en viktig milepæl for kundene våre, men også for Azure.

Azure OpenAI Service gir bedrifter og utviklere høyytelses AI-modeller i produksjonsskala med bransjeledende oppetid. Dette er den samme produksjonstjenesten som Microsoft bruker til å drive sine egne produkter, inkludert GitHub Copilot, en AI-parprogrammerer som hjelper utviklere med å skrive bedre kode, Power BI, som utnytter GPT-3-drevet naturlig språk for å automatisk generere formler og uttrykk, og den nylig annonserte Microsoft Designer, som hjelper skapere med å bygge fantastisk innhold med naturlig språkoppfordringer.

All denne innovasjonen deler en rød tråd: Azures spesialbygde, AI-optimaliserte infrastruktur.

Azure er også kjernekraften bak OpenAI APIs familie av modeller for forskningsutvikling og utviklerproduksjon.

Azure er for øyeblikket den eneste globale offentlige skyen som tilbyr AI-superdatamaskiner med massive oppskalerings- og utskaleringsmuligheter. Med en unik arkitekturdesign som kombinerer ledende GPU- og nettverksløsninger, leverer Azure klassens beste ytelse og skala for den mest dataintensive AI-opplæringen og arbeidsbelastningen. Det er grunnen til at verdens ledende AI-selskaper – inkludert OpenAI, Meta, Hugging Face og andre – fortsetter å velge Azure for å fremme sin AI-innovasjon. Azure rangerer for tiden blant de 15 beste av TOP500 superdatamaskiner over hele verden og er den høyest rangerte globale skytjenesteleverandøren i dag. Azure fortsetter å være sky- og datakraften som driver frem store AI-fremskritt over hele verden.

 

Related Posts