Fremtiden av nettlagring Awesome bootstrap theme Revolutionary design

Dette er HM Boost

HM Boost er vår stabile og superraske webplattform som er rettet mot deg som har en litt større nettside, eller deg med krav på en enda raskere lastetid enn hva vår populære UNIX-plattform kan tilby. De av kundene våre som har testet Boost-plattformen så langt har opplevd en betydelig forbedring i lastetidene. Dette har igjen ført til økt salg og flere inntrykk på nettbutikkene og nyhetssidene/bloggene som er på plattformen.

FÅ RASKERE SIDER

en superrask nettside med HM Boost

Dette er Boost
Boost er vår stabile og superraske webplattform som er rettet mot deg som har en litt større nettside, eller deg med krav på en enda raskere lastetid enn hva vår populære UNIX-plattform kan tilby. De av kundene våre som har testet Boost-plattformen så langt har opplevd en betydelig forbedring i lastetidene. Dette har igjen ført til økt salg og flere inntrykk på nettbutikkene og nyhetssidene/bloggene som er på plattformen.
Boost er perfekt for deg som...
..driver en nettbutikk eller nyhetsside med et hyppig antall besøkende/klikk. Disse besøkende vil opprette mange anrop til forskjellige deler av nettsiden og databasen som kanskje ikke alltid løses med en vanlig cache-tillegg. Med cachen som følger med Boost kan disse sidevisningene løses raskt og effektivt for både nettsidens besøkende og administratoren.
Easy to Customize
This is just a simple text made for this unique and awesome template, you can replace it with any text.
Slik skiller HM Boost seg fra HM's vanlige UNIX-plattform
Sidcache
Sidcachen på Boost cacher PHP-sider som om de var statiske sider. Det kan gi ekstremt raske lastetider for nettsiden din
Kodcache
Kodcachen på Boost cacher sidens PHP-kode som gjør at de fleste sidenes lastetider betydelig raskere.
Objektcache
Objektcachen på Boost brukes for å cache svar fra databasen som siden bruker.